Springeren – Skanderborg II 4-4

Vi havde 2 afbud til søndagens kamp i Kolding, og mange af vores fast reserver kunne ikke. Men jeg var heldig at både Bjarne og Torben ville tage turen til Kolding. Dette viste sig meget afgørende!

Holdleder var først færdig. Rent teori i en Fransk Tarrasch som aldrig kom over remis grænsen. Jan Rode fik en svær opgave som hvid mod Attila i en Dragen, en giftig kombi vandt tårn for Springer og derefter partiet.

Tavs har sort og Michael spillede en forsigtige London. Men Tavs var meget aktiv og efter e5 og mange afbytninger endte partiet remis.

Kai stod fin med talentfuld Adrians Stonewall. Men en hurtige angreb på kongefløjen var for meget og mat kunne ikke undgås.

Christian var lidt heldig mod Viggo, efter en rolig engelsk åbning gik Viggo til angreb. Christian brugt meget tid og kunne lige holde stilling. Lige pludselig tilbud Viggo remis, vores mand sagt ja med det samme.

Bjarne var næste mand færdig efter et solid præstation mod Jens Ingemann som er 300 ratings point højre. Vi var så bagud med 2 og der var 2 partier tilbage.

Torben har lige spille gennem hele partiet, men så gik Simon til angreb med et officer offer og masser spil, Torben spillede solid og lavet de rigtige træk hver gang. Simon fandt ikke mat og tabt på tid.

Jonas spillede en flot Caro Cann mod Kims f3 variant. Jonas ofrede Springer for 2 centrums bonder. Kim konge stod helt alene og efter flere timers spil opgav ham.

Så 4-4 mod et top hold, og en forventet score 5,5 – 2,5. Vi kan kun være meget tilfreds .

Views All Time
Views All Time
606
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer