Varde 1½ – Skanderborg II 6½

For 14 dage siden var klubbens hold i 2. division underratede mod Kolding og spillede 4-4. I weekenden skulle et stærk hold tage den lang tur til Varde, som favoritter.

Efter en lille spadseretur rundt I området, gik vi ind i skolens lokaler, som desværre var ret koldt, men der skal spares på energien, til gengæld ville Skanderborg drengene ikke spare på energien, de ville vinde stort.

Først færdig var super mand Jonas, som totalt udspillede Hans Jørn, i en Benoni, i 31 træk. Jonas vandt en officer, og ret hurtig partiet. Niels Christian på bræt 8 kendte mange af spillerne fra sin tid i området. Hans modstander spillede en afbytningsvariant i Skotsk, hvor Niels Christian stod ganske godt. Det endt i en fredelig remis. Jan Rode vandt den næste point mod Ingolf i en Grunfeld. Stilling var meget lige, indtil Ingolf lavede en kæmpe fejl og tabte. Holdleder Colin fik en kanon stilling i en Sicilianer, men fandt ikke vinder trækket. Begge spillere kom i stor tidsnød og i en svær stilling delt de points.

Vores ny mand Rob, spillede sin første partiet for holdet, og det blev en god start.

I en Benko, med omvendt farver, kastede Rob sine brikker efter sorts konge, som rokkede lidt i ilden, men efter 27 træk opgav sort i en håbløs stilling.

Tavs mod Poul var en Kong Indisk, som vores mand havde totalt kontrol over, vandt en bonde og var klar til sejr. Men Poul ofrede sin løber for et angreb, Tavs ofrede derefter dronningen for 2 officer, men stilling var kompleks, og med lidt tid tilbage, fik sort evig skak.

Klaus var næste færdig også i en Konge indisk. Gabor spillede meget solidt og gravede sig godt ned, men Klaus skabte flere svagheder i sorts forsvar, hvilket gav en meget komplicerede stilling. Det endt med et flot angreb på sorts konge, hvor mat kunne ikke undgås.

Sidste mand var Kai, mærkeligt parti. Kai stod kanon godt i en Sicilianer, vandt en centrumbonde og havde hele spillet. Men et fejl træk gav sit tårn for løber og et par bonde, og lige pludselig stod Kai til tab. Men Kai er meste farlig når han står skidt, efter en øl gik Kai til angreb, Anders gik i panik, gav tårn tilbage og glemt hvordan man stopper fri bønder. Anders opgav efter der var mat i næste træk, amazing!

Så vores forventede score på 5-3 blev overhalet, og holdet star nu på første pladsen.

En god start på sæsonen.

Views All Time
Views All Time
526
Views Today
Views Today
1
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer