Lynturneringsmester 2024

Det blev en meget spændende kamp om Lynmesterskabet. Der var 13 deltagere, hvorfor det blev en turnering med 14 deltagere hvoraf en oversidder. Vi besluttede at spille turneringen i een stor gruppe, hvorfor alle fik spillet 12 partier. 5 minutter + 2 sekunder per træk. Der var spænding lige fra starten, og 5 spillere trak fra. Da røgen havde lagt sig var der dog kun 2 spillere som havde scoret imponerende 10½ ud af 12 mulige.

Det var Valdemar Jørgensen og Colin Watson. De måtte derfor ud i en omkamp. Lodtrækningen gjorde at Valdemar skulle have hvid mod Colin. Selvom det var lynskak, var det et meget velspillet parti fra begge spillere. Meget lige til slutspillet, hvor Colin’s erfaring viste sig udslagsgivende.
Så derfor er Colin Watson Lynmester 2024.
Kassemesteren overrækker 1. præmien, en ølramme fra Skanderborg Bryghus samt vandrepokalen.

Hvis 1. præmier kunne deles, så skulle Valdemar jo have haft det halve af ølrammen og det halve af pokalen; men vores dygtige unge mand må denne gang erkende at den erfarne i slutspil vandt. Kassemesteren kunne glæde sig over at overbringe 2. præmien til Valdemar, en lækker rødvin, som han er sikker på at hans forældre vil nyde – de skylder så Valdemar !

Se alle resultaterne her:

Tak til alle for en rigtig aktiv og hyggelig aften.

Views All Time
Views All Time
93
Views Today
Views Today
2
Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer