4-By-Turnering i Silkeborg, mandag d. 8. nov.

Skanderborgs Jan Rode i aktion (blå, centrum t.v.) under 4-By-Turneringen 2016, den seneste gang, da Silkeborg var værter for turneringen. Bag Jan ser vi (lyseblå) Jackie Andersen, speed-specialist og en af vores normalt ret effektive pointplukkere.

.
Tiden tikker, Covid er langsomt og sikkert blevet begravet på viruskirkegården, og der er herligt meget, der tyder på, at skaksæsonen 2021-22 bliver lige så dejligt aktiv som “i gamle dage”. Og så er det bare at glæde sig til alle de turneringer, vi ikke fik lov at spille sidste år.

En af de meget traditionsrige turneringer ved sæsonstart er som bekendt 4-By-Turneringen. 4-By-Turneringen spilles traditionelt over en enkelt aften, og som navnet siger, er det en turnering med deltagelse af fire klubber fra lige så mange byer. Hver klub stiller op med 16 mand (m/k), og så spiller hver af os med de tre modstandere på samme brætnummer – helt som i holdskak, men med tre holdkampe i løbet af aftenen. Af samme grund spilles alle partier typisk som “rapid” med 20-30 min. pr spiller).

Hvilke fire klubber/byer, der er tale om, kan variere noget, men de seneste år har det udover Skanderborg været Herning, Viborg og Silkeborg. Det er fire gode klubber, og vi skal spille op til vores bedste for at vinde. Det lykkedes fx ikke sidste gang, turneringen blev afholdt (2019), især fordi vinderne Silkeborg bankede os ganske overraskende og (desværre) ret effektivt. I år har Silkeborg endda hjemmebanefordel, men vi vælger alligevel at tro på, at det nu er payback-time. Vi skal i hvert fald prøve.

Til skræk, advarsel og måske inspiration får I lige et link til den noget uheldige 4-By-Match 2019: https://skanderborgskakklub.dk/?p=2633

Er det for slem læsning, får I her referatet fra Skanderborgs til dato flotteste præstation: https://skanderborgskakklub.dk/?p=1023#more-1023
Så godt går det bestemt ikke hver gang, men vi kan vel håbe…..
.

4-By-Turneringen afholdes i år mandag d. 8/11 med start kl. 19, og Silkeborg er som sagt vært. Vi skal derfor bruge 16 spillere – helst så stærke og kampivrige som muligt, og så vil vi i fælles flok køre til “Lunden”, Vestergade 74 i Silkeborg. Forventet afgang fra “Mindet” kl. ca. 18.
.

Ex-formand Allan Erik Andersen i dybe tanker i 4-By-Matchen 2016.

.

Lyder det fristende (og det burde det gøre), så tilmeld dig hos dagens holdchef Colin Watson:

Mail: Colin.Watson@etac.com

Tlf.: 20 32 99 88.

.

Ved tilmelding, angiv også, om du er interesseret i fælleskørsel fra Skanderborg (som chauffør eller passager), eller om du selv sørger for transporten til Lunden.

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 1/11, og Colin plukker holdet ud fra de tilmeldte spillere.

Views All Time
Views All Time
211
Views Today
Views Today
1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Dagens opgave

Arkiver
Sponsorer
Guld sponsor Steel Coating A/S Nordea Bronze sponsorer